Om mig

Elinor seglar 

Jag gillar utmaningar och är gärna på sjön i min segelbåt, eller i skog och mark. 

Jag heter Elinor Floding och är utbildad inom olika kroppsterapier som Biomekanisk korrigering, rytmisk rörelseträning, Shiatsu och shamansk healing. Jag är även lärare i idrott & hälsa och teknik och utöver det Waldorflärare. Jag har undervisat elever med svår Adhd och autism och arbetat med människor i olika åldrar och livssituationer.

Under lång tid har jag varit omställare med starkt engagemang för moder jord och för inre och yttre omställning. Jag har många års erfarenhet av att arbeta med information, förändringsarbete och projektledning inom hållbar utveckling och hälsa.

Min partner och medicinska expert arbetar inom funktionsmedicin och har gjort det i mer än 35 år. Han är specialiserad på kost och allergier. Vi arbetar tätt tillsammans och vi samarbetar även med flera erfarna terapeuter bland annat inom hypnos och kostrådgivning.

Min djupaste passion är lärande, växande, hälsa och att skapa en hållbar utveckling för livet på jorden. I det djupa mötet med oss själva finns svaren, kraften och framtiden. 

Med metoder som exempelvis shamansk healing och tantra med olika kreativa inslag som musik, rörelse, beröring, skrivande och lekfullhet skapas en trygg och utforskande miljö. Där kan man möta sig själv på alla nivåer utan dömande, en oerhört fin grund för att läka och transformera. Jag skapar också stämningsfulla ceremonier för jordens rytmer och livets olika skeden.

Vi har mottagning i natursköna Håga, men kan också ge konsultationer och behandlingar på distans.

Hågavägen 188, Uppsala Hitta hit

Hågakarta     imagesKvarnbo