Aktuella kurser och retreats:

I mars startar årsprogrammet för dig som vill gå djupt, vara hållen i ett tryggt space och i en liten grupp.

Under årsprogrammet kommer du få fördjupa kontakten med moder jord, den andiska shamanska traditionen genom urgamla tekniker som bistått människor i tusentals år. Syftet med kursen är att ta tillbaka din kraft, läka djupa sår och tillsammans med andra återknyta till naturen på ett helande sätt.  

Du kommer vara hållen i en trygg grupp och av erfarna ledare. Vi lever med årstiderna, upplever elementen som elden, vinden, vattnet och jorden. Vi sover och vistas så mycket som möjligt i skogens härliga famn.

Här är möjligheten att kalla hem din själ. 

Årsprogrammet inkluderar fem helger och en onlinekurs. Hör av dig snarast om du är intresserad, det är begränsat antal platser. Du kan också skriva upp dig på väntelista för nästa årsprogram eller ta del av andra retreats och evenemang.

Eldens urkraft är den första av fem kurser som hjälper dig kalla hem din själ. Den bygger på visdomen från det ursprungliga Qerofolket i Anderna och shamanska traditioner.
Riktningen vi arbetar med är syd och arketypen ormen, som lär oss lämna det gamla bakom sig som när hon ömsar skinn. Du kan gå den fristående eller som en del i Årsprogrammet https://fb.me/e/3BzlaiaC9

Den här kurshelgen har vi elden i fokus. Vi gör eldceremonier och vi tar kontakt med elden i moder jord, elden i solen, elden i stjärnorna och elden i oss själva. Det kan handla om lust, ilska, längtan och kärlek. Det är här vi kan hämta hem så mycket av vår kraft! https://fb.me/e/3q7PpU32W

Vattnets helande urkraft – en kurs för dig som vill arbeta med dina känslor. Denna kurs kommer tillbaka 2-4 juni.

Vattnets helande urkraft

En inre resa med hjälp av vattnets olika stadier och syster jaguar

Hågaby 10-12 juni

Klicka på knappen så kommer du dit!