Aktuella kurser och retreats

Vattnets helande urkraft – en kurs för dig som vill arbeta med dina känslor

Vattnets helande urkraft

En inre resa med hjälp av vattnets olika stadier och syster jaguar

Hågaby 10-12 juni

Välkommen online!

Just nu två veckor gratis stresshantering!

Klicka på knappen så kommer du dit!

Kalla hem din själ

Under årsprogrammet kommer du få fördjupa kontakten med moder jord, den andiska shamanska traditionen och de nordiska gudinnorna genom urgamla tekniker som bistått människor i tusentals år. Syftet med kursen är att ta tillbaka din kraft, läka djupa sår och tillsammans med andra återknyta till naturen på ett helande sätt.  

Du kommer vara hållen i en trygg grupp och av erfarna ledare. Vi lever med årstiderna, upplever elementen som elden, vinden, vattnet och jorden. Vi sover och vistas så mycket som möjligt i skogens härliga famn. Här är möjligheten att kalla hem din själ. 

För 2022 börjar årsprogrammet den 26 mars. Det inkluderar fem helger och en onlinekurs. Hör av dig snarast om du är intresserad, det är begränsat antal platser. Du kan också skriva upp dig på väntelista för nästa årsprogram eller ta del av andra retreats och evenemang.

Länk till Årsprogrammet

Denna kurs har hållits men kommer igen i vinter

Eldens urkraft

Eldens urkraft är den första av fem kurser som hjälper dig kalla hem din själ. Den bygger på visdomen från det ursprungliga Qerofolket i Anderna och shamanska traditioner.
Riktningen vi arbetar med är syd och arketyperna ormen och de nordiska gudinnorna Sunna, Frigga.

Den här kurshelgen har vi elden i fokus. Vi gör eldceremonier och vi tar kontakt med elden i moder jord, elden i solen, elden i stjärnorna och elden i oss själva. Det kan handla om lust, ilska, längtan och kärlek. Det är här vi kan hämta hem så mycket av vår kraft!

Länk till Eldens urkraft

Denna workshop har hållits men återkommer

Introduktion till Shamanska tekniker – försmak av Årsprogrammet ”kalla hem din urkraft”

Vi fördjupar kontakten med moder jord och de nordiska gudinnorna genom shamanska urgamla tekniker som bistått människor i tusentals år. Syftet med kursen är att ta tillbaka din kraft, läka djupa sår och tillsammans med andra återknyta till naturen på ett helande sätt.

Vi är levande och upplever livet men håller oss förankrade i moder jord kärlek och fader himmels ljus. I de shamanska traditionerna världen över har vi så många vackra verktyg för att lära oss att leva!
Jaguaren som är väderstrecket västs kraftdjur hjälper oss att gå genom våra känslor utan att fastna i dem. Hon hjälper oss också att släppa rädslan för döden och att släppa taget om det som är dött i våra liv. Ormen i syd hjälper oss att släppa det gamla som inte längre tjänar oss, som hon byter skinn, allt på en gång. Kolibrin i norr bistår oss med överflöd, nektar och hur vi ger oss själva det vi behöver.
Örnen och kondoren i öst hjälper oss se de stora perspektiven, att lyfta oss över det som bekymrar oss, att våga drömma fram en ny värld, så viktigt just nu!

Länk till eventet