Detta underbara skrivprojekt ”Hästarnas visdom”…

Den 12 december kl 15 är det bokrelease på Rotbrunna! Den som vill förbeställa ett signerat exemplar av boken kan göra det här: https://hastarnasvisdom.com/forkop-boken/

Det har varit en intensiv och utvecklande resa att skriva mitt liv genom hästarna. Nu har boken äntligen gått i tryck och till jul kan vi njuta av den tillsammans med pepparkakorna och glöggen! En bra julklapp till den hästbitne eller den som ser livet från den andliga sidan.

För mig har det inneburit att gå djupt ner i de mörkaste inom mig och att lyftas högt i ljuset. Det har fört familjen mer samman och skrivandet i sig är så läkande på så många nivåer. Jag har tidigare använt skrivande som en del i mitt arbete med människor och nu är jag redo att fördjupa det arbetet med helande skrivande. Om du är nyfiken på hur det kan vara till hjälp så är du välkommen att pröva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s